15 Aralık 2014 Pazartesi

ANDROİD TELEFONLARDA RESİM VİDEO VE MESAJLARI GİZLEME NASIL



TELEFONLARDA MESAJ RESİM VİDEO GİZLEME...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Şüphesiz hiç birimiz kendi cep telefonumuzu başkasının kurcalamasını ve olur olmaz yerlere girip özel bilgilerimizi görmesini istemeyiz. Ne kadar dikkat edersek edelim her zaman engelleyemiyoruz. Özellikle dokunmatik telefonlarda kendimiz bile bazen istemeden başka yerlere girebiliyoruz. Başımıza gelen bir diğer sorun ise küçük çocukların oyun oynamak için aldıklarında telefonumuzdaki resimleri, mesajları veya kişi kayıtları vb. bir çok şeyi silebiliyorlar. İşte bu yüzden hepimizin telefonlarımızda bazı önemli yada özel şeyleri kilitlemeye ihtiyacı olabiliyor. Sizlere bu yazımızda cep telefonlarında istediğiniz uygulamayı, kayıtı, resmi veya mesajı gibi bir çok şeyi şifreleyerek kontrol altına alabilirsiniz.

Son zamanlarda kullanılan ve tercih edilen en iyi şifreleme programı olan bir program hakkında bilgiler vereceğiz.

VAULT UYGULAMASINI İNDİR>>>

Kullanacağımız uygulamanın adı Vault. Vault NQ Security tarafından geliştirilmiş bir uygulama. Telefonunuzda gizleme ve şifreleme işlemleri için en kullanışlı program olan Vault, App Lock özelliği ile Facebook, Twitter, Instagram, E-posta, gibi dilediğiniz uygulamayı kilitleyebilirsiniz. Giriş şifresini bilmeyen bir kişi uygulamaya girip kullanamıyor.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
En önemli özelliği olan gizleme de aynı şekilde şifrenizi bilmeyen birisi fotoğraf, video ve smslerinizi göremiyor. Gizleme yaparken şifre ile görülebilecek öğeleri seçebiliyorsunuz. Dilediğiniz zaman da herkese açık hale getirebiliyorsunuz. Seçtiğiniz bir bağlantı kişisinden gelen mesajları, arama kaydını gizleyebiliyorsunuz.



cep telefonlarında bilgi gizleme, cep telefonunda resim gizleme, cep telefonlarında video nasıl gizlenir, cep telefonunda resimleri gizleme, cep telefonunda kişi gizleme programları, cep telefonumda videoları nasıl gizlerim, cep telefonundaki resmi nasıl gizleyebilirim, akıllı telefonlarda resim video gizleme, akıllı telefonlarda sms gizleme, akıllı telefonlarda mesajları gizleme, android telefonlarda resim video gizleme, android telefonlarda mesaj sms gizleme, android telefonlar için şifreleme programı, vault uygulaması nedir, vault uygulaması nasıl kullanılır, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder