15 Aralık 2014 Pazartesi

THE WALKİNG DEAD 5. SEZON FRAGMANI - THE WALKİNG DEAD 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR



THE WALKİNG DEAD 5. SEZON...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran The Walking Dead dizisi izlenmeye devam ediyor. Tüm dünyada efsane haline gelen The Walking Dead yani Türkçe ismi Yürüyen Ölüler adlı dizi Türkiye de ilgi ile izlenmekte ve yeni bölümleri merakla beklenmektedir.

The Walking Dead adlı dizinin 4. sezonu yayınlanmış ve tatile girmişti. 4. sezonu muhteşem bir bölümle kapatan dizide bakalım yeni sezonda neler olacak. The Walking Dead dizi konusu bir gün hastane odasında uyanan polis memuru Rick, dünyayı zombilerin bastığını görür ve neler olduğuna anlam veremez. Hastaneden çıktığında her yerde ölüler ve zombiler vardır. Karısını ve çocuğunu aramaya kalkan Rick ilerleyen zamanlarda bir grup kurar ve hayatta kalma mücadelesi verir. 
Bir hapishane bulan Rick ve arkadaşları orada yaşamaya devam ederler, fakat bir gün oradan da gitmek zorunda kalırlar. Dağılan grup yolda büyük kampa gidin orası herkese açıktır yazısını görür ve hepsi ayrı ayrı olarak giderler. Oranın daha güvenli olduğunu düşünen grup hiç de umduklarını bulamaz ve esir tutulurlar 4. sezonu böyle bitiren The Walking Dead bakalım yeni sezonda ne gibi olaylarla ekranlarda olacak.

The Walking Dead Dizisi 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
The Walking Dead 5. Sezon Fragmanı

                            


THE WALKİNG DEAD 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR...

The Walking Dead dizisi 5. sezon ile 13 Ekim'de başlıyor. The Walking Dead dizisi beşinci sezon bölümleri Amerika'da yayınlandıktan bir gün sonra FX Türkiye kanalında yayınlanacak.

The Walking Dead dizisi hakkında oyuncuların yorumları ise şöyle;

-Andrew Lincoln uyarıyor! Geçtiğimiz sezonların kanlı olduğunu düşünüyorsan 5. sezonun yanında onlar tam bir çocuk oyuncağı! 5. sezonsa çocukların gerçekten uzak durması gereken bir sezon olacak!

- Robert Kirkman söz veriyor! 4. sezon Rick ve Co arasında olanları askıda bırakmıştı. 5. sezon prömiyerinin ilk 2-3 dakikası o kadar “hızlı ve öfkeli” ki kafamızdaki neredeyse tüm sorular yanıt bulacak!

- Danai Guirera bildiriyor! Michonne, 5. sezonda kendi içinde büyük ikilemler yaşayacak. Her zaman mantığıyla hareket eden ve yapılması gerekeni yapan Michonne doğal olarak da biraz vahşi! Michonne bu vahşilikten uzaklaşmak isteyecek ama içinde bulunduğu dünya buna ne kadar izin verecek bilinmez!




the walking dead, the walking dead dizisi izle, the walking dead yeni bölümleri, the walking dead 5. sezon ne zaman, the walking dead yeni bölümler ne zaman başlayacak, the walking dead dizi konusu nedir, the walking dead dizi oyuncuları, the walking dead dizisi hakkında bilgi, the walking dead türkiyede hangi kanalda yayınlanacak, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, the walking dead dizisi ne zaman başlıyor, the walking dead hangi kanalda hangi gün başlayacak, the walking dead 5. sezonu ne zaman hangi gün hangi kanalda başlıyor, yürüyen ölüler dizisi ne zaman başlıyor, yürüyen ölüler dizisi 5. sezon bölümleri ne zaman, yürüyen ölüler the walking dead 5. sezon ne zaman, the walking dead yürüyen ölüler dizisini nerden nasıl izleyecegiz, the walking dead ne zaman yayınlanmaya başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder