15 Aralık 2014 Pazartesi

TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI ŞİFRESİZ İZLEME - TÜRKİYE MAÇI ŞİFRESİZ 10 EKİM 2014 İZLE



TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI ŞİFRESİZ İZLEME...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Euro 2016 grup eleme maçları tüm hızıyla devam ediyor. 2016 gurup elemelerinde A grubunda yer alan A Milli Futbol takımımız ilk grup maçını İzlanda ile yaparak yenilmiştik. A Milli Takımımızın A grubundaki ikinci maçı Çek Cumhuriyeti ile oynanacak. Euro 2016 elemlerde milli takımımız A grubundaki rakipleri İzlanda, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Kazakistan ve Letonya'dır. İlk maçını İzlanda ile yapan A milli takımımız ikinci maçını bu akşam yani 10 Ekim Cuma akşamı 21:45'te oynanacak.
10 Ekim 2014 Cuma akşamı oynanacak maç Show Tv de yayınlanacak. Futbolseverlerin merakla bekledikleri Türkiye Çek Cumhuriyeti Milli maçı bu akşam Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak ve Show Tv den naklen yayınlanacak. Fakat Show Tv maç sırasında şifreli olacaktır.

Milli takımın Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarını Show TV naklen yayınlayacak. Ancak naklen yayınlar gereği maç sırasında şifreleyecek. Milli maçları uydudan takip edecek olan izleyicilerimizin bu problemi halletmesi çok kolay. Yayında girilen şifrelemenin ardından yapılacak biss-key ayarlarıyla yayını izlemek mümkün olacaktır.
Yazımızın devamında Türkiye Çek Cumhuriyeti ve Letonya maçlarında Show Tv şifrelerinin nasıl çözüleceği hakkında bilgiler vereceğiz. Show Tv maç şifleri nasıl çözülür, Türkiye maçını şifresiz nasıl izleyebilirim, Türkiye çek cumhuriyeti maçını şifresiz veren kanallar hangileri gibi sorulan sorular hakkında bilgiler yazımızın devamındadır.


SHOW TV'NİN TÜRKSAT 4A DEĞERLERİ

SHOW TV
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
TÜRKSAT 4A SHOW SD YAYIN uydu frekans bilgileri:
TURKSAT 4A 42° DOĞU UYDUSU
HORIZONTAL (YATAY) POLARIZASYON
12219 MHz MERKEZ FREKANSI
SYMBOL RATE 6.500 MS
FEC 3/4

SHOW TV HD

TÜRKSAT 4A SHOW HD uydu frekans bilgileri:
TURKSAT 4A 42° DOĞU UYDUSU
HORIZONTAL (YATAY) POLARIZASYON
12209 MHz MERKEZ FREKANSI
SYMBOL RATE 10.000 MS
FEC 3/4

AVRUPA SHOW TURK

TÜRKSAT 3A SHOW TURK uydu frekans bilgileri:
TURKSAT 3A 42° DOĞU UYDUSU
HORIZONTAL (YATAY) POLARIZASYON
11045,25 MHz MERKEZ FREKANSI
SYMBOL RATE 4.800 MS
FEC 3/4

(NOT: Maçlar, "TV Yayın Hakları" nedeniyle şifrelenmektedir.)


MİLLİ MAÇLAR UYDUDAN NASIL İZLENİR?

Türkiye'de ikamet eden ve TURKSAT'a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV, izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifreleri
www.songuncel.blogspot.com'a aittir
1. Zaman zaman Ulkehaber'den anlattığımız yeni kanal ekleme, biss Key uydu frekans bilgilerini hatırlarsak en başında cihazının şifre çözme özelliğininin olması gerektiğini söylemiştik. Kumandanızın menüsündenişleme başlayın..
2. Kumandanızda CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsünde durun
3. Menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.
4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.
BISS şifremiz :100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır, Bazı cihazlarda 1 rakamı ve 15 adet 0 sıfırdan oluşmaktadır)
(Bazı modellerde bu sorulmuyor)
5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.
6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.
7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa profesyonel destek gerekir...

milli maç 10 ekim çek maçı canlı yayın show tv biss, show tv şifresiz nasıl izlerim, canlı yayın show tv link, euro 2016 türkiye çek maçı show tv canlı yayın hangi kanalda, çek maçı show tv biss key, show tv frekans türksat 4a, şhov tv biss key, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, show nasıl canlı izlerim, türkiyenin maçını şifresiz nasıl izlerim, şifresiz türkiye maçı izleme nasıl, türkiye çek cumhuriyeti maçı şifresiz izleme kodu, çek cumhuriyeti maçını şifresiz izleme taktikleri, şifresiz maç nasıl izlenir, şifresiz maç veren kanallar, türkiye maçını şifresiz veren kanallar, türkiye çek maçı şifresiz olacak mı,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder