15 Aralık 2014 Pazartesi

REAKSİYON DİZİSİ EMRE (HAKAN ONAT) KİMDİR - HAKAN ONAT KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ



REAKSİYON DİZİSİ EMRE...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv de izleyici ile buluşan ve büyük beğeni toplayan Reaksiyon dizisi ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Reaksiyon dizisi 1. bölüm ile ekranlarda olduğu gün en çok izlenen diziler artasına girmeyi başardı. Reaksiyon dizisi ile ilgili tüm haberleri sitemizde bulabilirsiniz. 
Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Reaksiyon dizisinde daha bir çok ünlü isim yer alıyor. Herkes Düşmanını Tanıyacak sloganı ile tanıtılan Reaksiyon dizisinin genel konusu emekli istihbaratçı, ordudan atılan bir bordo bereli ve teşkilattan atılan özel harekatçının görevlerinden atılması ile başlayan olayları ve görevlerinden atılanlar işin arkasında kimlerin olduklarını aramaya başlaması ile beraber bir çok olaylarla karşılaşırken bu süre içinde bir çok olaylarla karşılaşmaları şeklinde gelişiyor.

Reaksiyon dizisi konusunun yanı sıra oyuncuları ile de oldukça beğenilmiştir. Reaksiyon dizisinde Emre karakterini canlandıran Hakan Onat dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Sizlere bu yazımızda Reaksiyon dizisi Emre kimdir, 
Hakan Onat kimdir, kaç yaşındadır, Hakan Onat boyu kilosu kaçtır sevgilisi kimdir gibi hakkında merak edilenler ve Hakan Onat biyografisini paylaşacağız.

REAKSİYON DİZİ OYUNCULARI>>>


Reaksiyon Dizisi Emre Karakteri Kimdir?

Hakan Onat Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Reaksiyon dizisinde Emre karakterini canlandıran Hakan Onat 15 Haziran 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. Yakışıklılığı ile dikkat çeken Hakan Onat 2006 yılında düzenlenen Best Model Of The Turkey yarışmasında dördüncü olmuştur.  2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk sınavlarına hazırlanırken tanıştığı Işıl Keskin ile evlenmiştir.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olan yakışıklı oyuncu bir çok tiyatro oyunlarında rol aldıktan sonra 2012 yılında Şeytanın Uyanışı adlı kısa filmde rol alarak oynamıştır. 2013 yılında ise Köksüz adlı filmde rol almıştır.  Yakışıklı oyuncu şimdilerde ise Reaksiyon adlı dizide Emre karakterini canlandırmaktadır.


Hakan Onat Rol Aldığı Filmler 

2013 Köksüz – Deniz Akçay
2012 Şeytanın Uyanışı (Kısa Film)


Hakan Onat Tiyatro Oyunları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Öksüzler, Amadeus, Salome, Altı Şahıs Yazarını Arıyor, Gılgamış, Evita, Hamlet Makinası, Tecavüz , Lorca’ nın Kadınları


Hakan Onat Resimleri






hakan onat, hakan onat kimdir, hakan onat kaç yaşında, hakan onat resimleri, hakan onat biyografi, hakan onat dizileri, hakan onat foto galeri, hakan onat boyu kilosu kaç, reaksiyon dizisi emre, reaksiyon dizisi emre kimdir, reaksiyon dizisi emre kaç yaşında, reaksiyon dizisi emre gerçek adı ne, reaksiyon dizisi emre kaç yaşında, reaksiyon dizisi emre resimleri, reaksiyon dizisi emre karakteri, reaksiyon dizisindeki emre kimdir, reaksiyon dizisi emre hayatı, reaksiyon dizisi emre biyografi, reaksiyon dizisi emre wikipedi, reaksiyon dizisi emre kim, reaksiyon 1. bölüm, reaksiyon dizisi yeni bölüm fragmanı, reaksiyon dizisi emre kaç yaşında, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder