15 Aralık 2014 Pazartesi

ANDROİD TELEFONLARDAN SİLİNEN MESAJLARI GERİ GETİRME - SİLİNEN MESAJLARI GERİ BULMA



TELAFONDA SİLİNEN MESAJLARI GERİ GETİRME...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, 
Son dönemlerin en çok tercih edilen ve kullanılan teknolojik aletlerin başında şüphesiz dokunmatik telefon denilen yani akıllı telefonlar geliyor. Son zamanlarda hızla gelişen ve bir çok yenilikler ile değişen akıllı telefonlar hayatımızda olmaya devam ediyor. Akıllı telefonlardaki kullanım rahatlığı ve GSM operatörlerinin de daha cazip hale gelmesi ile birlikte, kullanıcılara ve abonelere sunulan internet kullanımı, sms paketleri ve konuşma dakikaları gibi bir çok imkanlar sunuluyor. Özellikle mesajlaşmayı sevenlerin dokunmatik, akıllı telefonlarda sıklıkla karşılaştıkları sorun, yanlışlıkla bazı mesajların silinmesi ve kaybolması oluyor. Telefonlarda tuş olmadığı için bazen yanlışlıkla bile olsa bazı mesajları okurken bile silinenler olmuştur. 

Peki Bu Silinen Mesajları Geri Getirmek Mümkün Müdür?

İşte çoğu Android telefon kullanıcıların merak ettikleri ve öğrenmek istedikleri konulardan bir tanesi, silinen mesajları geri getirme ve bulma konusudur. Sizlere bu yazımızda android telefonlardan silinen mesajları geri getirme ve silinen mesajları geri bulma hakkında bilgileri paylaşacağız.


Telefondan Silinen Mesajlar Nasıl Bulunur?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, 
Andorid telefondan sileişnen öesajşları geri bulmak için tabiki öncelikle bir program yüklememiz gerekmektedir.
Öncelikle bilgisayarınızda android pc suite yani android bilgisayar bağlantı programı bulunmalı. Bunlardan bazıları Wondershare Dr. Fone, MobileGO, MOBILedit, Droid Explorer, AndroidPC ve MoboRobo. Dilediğinizi google play store'dan indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Tümünün silinmişleri taratma özelliği var.

Bu programlardan birini bilgisayarımıza kuruyoruz. Daha sonra telefonumuzu USB kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz ve programla eşleştiriyoruz. Daha sonra Scan yaptırıyoruz ve sildiğimiz mesajları şanslı isek Messages klasöründe bize gösteriyor. Klosöre gelen mesajlardan geri almak istediğimiz sms leri işaretleyip Recover yani geri yükle yapıyoruz.


Yukarıda anlatılan yöntem genel olarak kullanılan yöntemlerdendir. Bazı cihazlarda tüm silinen mesajlar geri geliyor bazı cihazlarda ise hiç bir veri bulunamıyor. Hiç mesaj bulunamayan telefonlarda büyük ihtimalle silinen mesajın üzerinden çok zaman geçmiş olmasıdır. O yüzden bu yöntemin bir garantisi yoktur ama yinede denemeye değer diyorsanız silinen mesajın üzerinden fazla zaman geçmemesine dikkat ediniz.



akıllı telefonlarda silinen mesajları geri getirme, silinen mesajları geri getirebilirmiyim, akıllı telefonlarda silinen mesajlar geri bulunuyor mu, android telefonlarda silinen mesajları geri getirme nasıl, silinen bir mesajı nasıl geri bulurum, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, mesajlarım silindi nasıl geri getirebilirim, android silinen mesajı geri getirme bulma, silinen mesajlar nasıl bulunur, cep telefonundan silinenler nasıl geri bulunur, android telefonlardan silinenleri nasıl geri getirebilirim, akıllı telefondan silinenler geri bulunuyor mu, sildiğim mesajı nasıl geri getiririm, android telefondan silinen smsleri nasıl geri getiririm, silinen sms geri gelirmi, silinen sms bulmak, mesajlarım silindi geri getirme şansım var mı, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder