15 Aralık 2014 Pazartesi

OZAN DOĞULU ECE SEÇKİN HOŞUNA MI GİDİYOR ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ



OZAN DOĞULU ECE SEÇKİN HOŞUNA MI GİDİYOR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasının başarılı isimlerinden olan Ozan Doğulu, bu güne kadar çeşitli sanatçıların albümlerinde ki çalışmaları ve eşlik etmesi ile birlikte adından oldukça bahsettirmiştir. Bu güne kadar sayısız projelerde bulunan başarılı isim Ozan Doğulu bu zaman içerisinde başarısını kanıtlamış ve kendi albümlerini de çıkarmıştır.
Ozan Doğulu daha önce iki albüm çıkarmış ve başarılı olmuştur. Ozan Doğulu'nun merakla beklenen ve 3. albümü olan 130 bpm Moderato ismini verdiği yeni albümü müzik marketlerde yerini almıştır. 
Ozan Doğulu yeni 130 bpm Moderato isimli albümü ile tüm müzik marketlerde yerini almıştır. Ozan Doğulu bu yeni 2014 albümünde toplam 13 şarkı bulunmakta ve 13 şarkı da farklı ünlü sanatçılar ile beraber çalışmıştır. Moderato ismini verdiği yeni albümünde Ozan Doğulu, Sezen Aksu, Gülşen Model, Mustafa Ceceli, Kenan Doğulu gibi bir çok ünlü sanatçıyı bu albümde buluşturmuştur.
Ozan Doğulu'nun Moderato isimli yeni albümünün yeni klibi ise Hoşuna mı Gidiyor şarkısına çekildi. Ozan Doğulu Ece Seçkin Hoşuna mı Gidiyor adlı şarkısının klibi yayınlanmaya başladı. Albümün sevilen parçalarından biri olan Hoşuna mı Gidiyor şarkısının sözleri Kemal Şimşekyay'a müziği ise Ayşen Tan Şimşekyay ve Ozan Doğulu'ya aittir.

Sizlere bu yazımızda Ozan Doğulu ve Ece Seçkin yeni klip şarkıları olan Hoşuna mı Gidiyor adlı şarkılarının sözlerini paylaştık. Hoşuna mı Gidiyor şarkı sözlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.


OZAN DOĞULU YENİ ALBÜM ŞARKILARI>>>

Ozan Doğulu Ece Seçkin Hoşuna mı Gidiyor Şarkı Sözleri

Ozan Doğulu & Ece Seçkin - Hoşuna mı Gidiyor

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kaç kere demeli bir insana
Biraz açık ol anlaşılmıyor
Hep bir şüphe bir soru kafamda
Beni sevmiyor yok yok seviyor


Kaç kere demeli bir insana
Biraz açık ol anlaşılmıyor
Hep bir şüphe bir soru kafamda
Beni sevmiyor yok yok seviyor
Bir bilsen neler hissetiğini kullanma


Sana olan ilgimi öyle bir
Havaya girdin ki keyfin yerinde mi
Hoşuna mı gidiyor beni deli ediyor
Sevdiğini korkmadan söylemek bana zoruna mı gidiyor
Hoşuna mı gidiyor beni sinir ediyor
Sevdiğini korkmadan söylemek bana zoruna mı gidiyor




ozan doğulu ece seçkin hoşuna mı gidiyor şarkısı dinle, şarkı dinle, yeni çıkan şarkılar, yeni çıkan albümler, albüm indir dinle, ozan doğulu ece seçkin klip şarkısı sözleri, ece seçkin hoşuna mı gidiyor şarkı sözleri, ece seçkinin söylediği şarkının sözleri, ece seçkinin yeni klip şarkısı hoşuna mı gidiyor, ozan doğulu ve ece seçkin hoşuna mı gidiyor şarkı sözleri, ozan doğulu yeni albümü moderato indir, ece seçkin hoşuna mı gidiyor mp3, ece seçkin hoşuna mı gidiyor şarkısı dinle, ece seçkin klibi, ozan doğulunun oynadığı klip, ece seçkin ve ozan doğulu, ozan doğulu ece seçkin şarkıları, şarkı sözleri, hoşuna mı gidiyor şarkı sözleri, ece seçkin hoşuna mı gidiyor şarkı sözü, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder