15 Aralık 2014 Pazartesi

REAKSİYON DİZİSİ TEKİN (İSMAİL DEMİRCİ) KİMDİR - İSMAİL DEMİRCİ KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ



REAKSİYON DİZİSİ TEKİN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv de izleyici ile buluşan ve büyük beğeni toplayan Reaksiyon dizisi ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Reaksiyon dizisi 1. bölüm ile ekranlarda olduğu gün en çok izlenen diziler artasına girmeyi başardı. Reaksiyon dizisi ile ilgili tüm haberleri sitemizde bulabilirsiniz. 
Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder, Nehir Erdoğan, İsmail Demirci ve Yurdaer Okur’un yer aldığı Reaksiyon dizisinde daha bir çok ünlü isim yer alıyor. Herkes Düşmanını Tanıyacak sloganı ile tanıtılan Reaksiyon dizisinin genel konusu emekli istihbaratçı, ordudan atılan bir bordo bereli ve teşkilattan atılan özel harekatçının görevlerinden atılması ile başlayan olayları ve görevlerinden atılanlar işin arkasında kimlerin olduklarını aramaya başlaması ile beraber bir çok olaylarla karşılaşırken bu süre içinde bir çok olaylarla karşılaşmaları şeklinde gelişiyor.

Reaksiyon dizisi konusunun yanı sıra oyuncuları ile de oldukça beğenilmiştir. Reaksiyon dizisinde Tekin karakterini canlandıran İsmail Demirci dizi oyuncuları arasında en çok aranan ve beğenilen isimlerdendir. Sizlere bu yazımızda Reaksiyon dizisi Tekin kimdir, 
İsmail Demirci kimdir, kaç yaşındadır, İsmail Demirci boyu kilosu kaçtır sevgilisi kimdir gibi hakkında merak edilenler ve İsmail Demirci biyografisini paylaşacağız.

REAKSİYON DİZİ OYUNCULARI>>>


Reaksiyon Dizisi Tekin Karakteri Kimdir?

İsmail Demirci Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Reaksiyon dizisinde Tekin karakterini canlandıran İsmail Demirci, 13 Kasım 1984 yılında Ankara’da doğmuştur. Şuan aktif olarak oyunculuk mesleğiyle uğraşmaktadır. Orta okul ve lise eğitimini Ankara da tamamlayan başarılı oyuncu İsmail Demirci, üniversiteyi Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu. 

Bir çok televizyon dizisi ve tiyatro oyunlarında rol alan genç oyuncu, En popüler dönemini Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle yakaladı. Kurtlar Vadisinde Erkan karakteri ile adından söz ettiren yetenekli oyuncu İsmail Demirci, Mor Menekşeler, Türkan, Anneler ve Kızları adlı dizilerde de rol almıştır. Şimdilerde ise Reaksiyon dizisinde Tekin karakterini canlandırmaktadır. 

Reaksiyon dizisi Tekin karakteri dizide, Uzun yıllar Güneydoğu'da özel harekat polisi olarak görev yapan Tekin, başarıları ve gözü pek bir polistir.


İsmail Demirci Rol Aldığı Diziler

- Reaksiyon
- Mor Menekşeler
- Harun
- Anneler Ve Kızları
- Sedat
- Türkan
- Kurtlar Vadisi Pusu 
- Asistan Doktor
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

İsmail Demirci Resimleri





ismail demirci, ismail demirci kimdir, ismail demirci kaç yaşında, ismail demirci resimleri, ismail demirci biyografi, ismail demirci dizileri, ismail demirci foto galeri, ismail demirci boyu kilosu kaç, reaksiyon dizisi tekin, reaksiyon dizisi tekin kimdir, reaksiyon dizisi tekin kaç yaşında, reaksiyon dizisi tekin gerçek adı ne, reaksiyon dizisi tekin kaç yaşında, reaksiyon dizisi tekin resimleri, reaksiyon dizisi tekin karakteri, reaksiyon dizisindeki tekin kimdir, reaksiyon dizisi tekin hayatı, reaksiyon dizisi tekin biyografi, reaksiyon dizisi tekin wikipedi, reaksiyon dizisi tekin kim, reaksiyon 1. bölüm, reaksiyon dizisi yeni bölüm fragmanı, reaksiyon dizisi tekin kaç yaşında, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder